Apelsinglass

Detta är HELT genialiskt! När du har gröpt ur apelsinköttet ur apelsinhalvorna spar du skalet, som sen blir till severingsskålar. 😁🍊🍨 Bra, va? Jag lagade denna glass till min egen studentfest 2007. Denna gång gjorde jag glassen utan ägg och med vegansk, vispbar grädde.

Ingredienser: 3 dl vispad grädde, 1 dl vaniljyoghurt, 1 dl florsocker och 3-4 apelsiner. Blanda ihop allting och kör i glassmaskin, alt. frys in och rör runt i glass-blandningen varannan timme. Trevligt att äta direkt ur apelsinhalvorna! Hackad choklad på topp för den som vill. 😊

Lycka till! ☘

/Kattis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.