Körsång & noter

Körnoter

Jag skriver egen musik och arrar gärna körsång. Om du vill köpa noter av mig, skicka ett mail till info@musikat.se och berätta vilken sång du vill köpa. Här finns en lista på körarrangemang som jag gjort. Om du klickar på de understrukna titlarna så finns sången att lyssna på:

 1. Moyoni: 4-stämmig SATB (swahli & sve)
 2. Vem kan segla: 3-stämmig SAB (sve)
 3. Too different: 3-stämmig damkör (eng)
 4. En lugn stund: 3-stämmig damkör (sve)
 5. Båklandets vackra Maja: 3-st. SAB (sve)
 6. I wanna cry: solo & 2 stämmor (eng)
 7. Ain’t Misbehavin’: 4-st. SATB (eng)
 8. Do do-glad: 3-st. damkör (utan ord)
 9. Glädjens fullhet: 3-stämmig SAB (sve)
 10. I don’t know at all: 2-stämmig (eng)
 11. Never kiss: solo & 2 st. SA (eng)
 12. Stilla min hunger: 3-stämmig SAT (sve)
 13. Gå på café: solo & SA (sve)
 14. Dismissed: solo & SA (eng)
 15. Things I didn’t say: 3-st. SAT (eng)
 16. You’ve got potential: solo & SA (eng)

Jag har också tonsatt flera psaltarpsalmer och dessa kan du kostnadsfritt få noter på. Några lyssningsexempel finner du här nedan:

Gud håller sina löften – YouTube

Himlen förkunnar – YouTube

Körledare 

Sedan hösten 2019 leder jag Tersklangen och Gothemkören på Gotland. Under 2018 ledde jag barnkör i S:t Pauli kyrka och S:t Pauli gospel – en stor & glad kör! Läsåret 2016-2017 ledde jag Allökören i Kristianstad och 2015-2017 ledde jag Awesome ungdomskör. Jag har även lett gospelprojekt och blandad kör med rörelse. Här nedan finns några låtar som jag arrangerat, gjort rörelser till och spelat in för och med körer jag lett:

 • Låten ”Call your girlfriend” tillsammans med Anna Rosenqvist, arrad av oss två för Flickkören vid Musikhögskolan i Malmö.
 • Vi tänder ett ljus i advent” med teckenspråk (tecken som stöd) för Allökören i Kristianstad.
 • Guds händer” med Awesome ungdsomkör i Kristianstads pastorat.
 • Now let us sing” med polyrytmisk klapp för World Harmony i Kristianstad.

Jag har lett Krumbykören i Malmö 2013-2014 och gospelprojektet 3xGospel tillsammans med Sofie Falkenström under jul, påsk och sommar 2015-2016.

allokoren2_nov_800
Allökören hösten 2016. Foto: Mikael Larsson, www.lamemicke.se.

KÖRSÅNGARE

Jag har varit körsångare i St. Andeas kyrkokör, Musikhögskolan i Malmös kammarkör, gospelkör och jazzkör, Thunmanskolans mellanstadiekör, Voice och Grace ungdomskörer. När jag var utbytesstudent vid Trossingen Musikhochschule i Tyskland sjöng jag i deras kammarkör. Under 2016-2018 sjöng jag i Damkören vid Musikhögskolan i Malmö samt i Neve vokalgrupp. Hösten 2016 deltog jag i Damkörfestival i Uppsala, med konsert på Uppsala konsert och kongress, och en liknande festival i Helsingborg året därpå. Sen flytten till Gotland 2019 sjunger jag i S:t Clemens kammarkör i Visby.

Ett av mina första körprojekt i Malmö var när jag tillsammans med 100 deltagare sjöng för fred och gemenskap i Manifest Malmö, med musik av Eva Kunda Neidek och text av Malin Skinnar. Jag har även deltagit i Gospelfest på Malmö Live i januari 2016 & 2019.