Sångerska

Jag sjunger egenskriven musik tillsammans med duktiga musiker i olika konserter. Senast den 9 april 2021 i Källunge bygdegård med musik från skivan MOVING. Jag spelar och sjunger gärna på dop, bröllop och begravning. När jag sjöng på ett bröllop i Gothem kyrka 28 augusti lät det ungefär såhär. Tveka inte att ringa mig på 073-578 92 55 eller maila på info@musikat.se om du behöver en sångsolist eller musiker!

Om du vill köpa någon av mina skivor med egenskriven musik, maila mig. Följ mig gärna på Spotify! Musiken finns nerskriven på noter. Kolla gärna in Körsång & noter för att se om det är någon sång du vill köpa.

Sedan hösten 2019 sjunger jag sopran i S:t Clemens kammarkör. Jag sjöng tidigare sopran i Neve vokalgrupp i Skåne, innan flytten till Gotland. Såhär kunde det låta:

Jenny Fransson och jag bildade tillsammans Duo Vivo. Vi har spelat på Sinnesromässan i Malmö, på Passionsandakter i Norra Åsums kyrka, på sommarcafé på Andreasgården i Malmö och på Sommarlund, 2018. Såhär kunde vi låta: