Fräck körledare!

Idag har jag haft terminsstart med två körer i Kristianstad: Awesome ungdomskör, som jag leder i jobbet, och Allökören, som jag precis börjat leda privat. Vilken glädje det är med körsång! Att få skratta ihop åt höftrörelser under uppvärmningen. Bilda dur- och mollackord. Djärva trettonklanger. Och få basarna att ta tag i orden i sin upptakt!

Igår morse – efter ett morgondopp i havet – klippte jag håret på mig själv. Det känns fräscht och modigt. Förändringar gör mig glad! Hur ser din höststart ut?

_20160830_214058

 

 

2 thoughts on “Fräck körledare!”

  1. Kära syster & vän,
    Kul att läsa om dina reflektioner kring dagens aktiviteter. Du är positiv, lekfull och inspirerande! Härligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.