Publicitet och feedback

Många glada tillrop har det blivit efter påskdramat ”För människans skull” i Norra Åsums kyrka, som vi framförde två gånger på påskdagen. Gott med feedback efter ett projekt som planerats i ett års tid! På varldenidag.se stod det den 23 mars:

En annan kyrka som satsar på påskdrama är Norra Åsums församling utanför Kristianstad. Där återinför man dramat ”För människans skull”, skrivet av Kristianstadsbon och tonsättaren Anders Zackrés. Dramat sattes upp 2009–2011, och har sedan dess varit efterfrågat. Nu gör man det större än någonsin – totalt kommer det vara ett 70-tal personer som på olika sätt är med och ger påskhistorien liv. Det är körer, solister, dramagrupper, dansgrupper, ljud- och ljusillustrationer och recitatörer. På grund av att publikintresset varit så stort att alla inte har fått plats, ger man i år två föreställningar på påskdagen – en klockan 11 och en klockan 15.”

Ur Kyrkanstidning under Stilla veckan:

mms_20160330_151435

Lämna ett svar