Vegomoussaka

På en favoritrestaurang i Malmö brukade jag ALLTID beställa vegetarisk moussaka. Hösten 2020 fick jag lust att laga en egen moussaka. Bonussonens första reaktion med gaffeln i munnen ”oh!” var positiv! Jag lagade en enkel tzatziki till. Smakade gott! ?

Lycka till! ☘

/Kattis 

Jag utgick från det här receptet, men tog bort fetaost och ersatte aubergine med zucchini & polkabeta. Valde hälften mängd havremjölk och hälften komjölk i ostsåsen, och tog riven parmesan som vi hade i frysen. Nästa gång vill jag laga den vegansk!

2 reaktioner till “Vegomoussaka”

    1. Hej Mikaela!
      Roligt att du lagat ett liknande recept! Jag utgick från receptet som jag länkat till, och blandade vegansk mjölk med komjölk. Bra att kunna hitta alternativ för olika allergier och preferenser. Tack för ditt tips! Hälsar Katarina

Lämna ett svar