Gott nytt år 2022!

Nu står år 2022 inför dörren och det är med nytt hopp om gemenskap, glädje och musik! Jag har börjat spåna på en ny skiva – den femte i raden – och hoppas kunna både spela in den och ha skivsläpp under första delen av året och sommaren. Mer info kommer efterhand! Följ gärna min Instagram-sida för att inte missa något: Katarina Ridderstedt (@musikat.se)

År 2021 kan jag sammanfatta med två år: föräldraledighet och möjligheter som blev verklighet! Med en liten son som föddes 30 juni har jag varit på hemmaplan mestadels. Bakat bröd och bloggat en del här på hemsidan. Några möjligheter som blev av var solosång på ett bröllop i Gothem och två workshops: en i Kalmar och en i Kristianstad. Glad och tacksam för detta!

Med en bild på ett lussebak tackar jag för året som var!
Glada hälsningar, mamma Kattis

Lämna ett svar